top of page
Aanleverspecificaties
 

We streven ernaar om het drukproces zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Leest u alstublieft de volgende richtlijnen zorgvuldig door. Als er onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ordermanagers. Digitaal aangeleverde bestanden worden altijd zorgvuldig gecontroleerd. Indien uw bestanden niet voldoen, ontvangt u telefonisch bericht.

Adobe Photoshop,  Illustrator, Indesign en Acrobat

- 300 DPI

- CMYK (RGB-bestanden zullen worden omgezet in CMYK, hierdoor kunnen kleurafwijkingen ontstaan)

- *.psd, *.eps, *ai, *indd, en *pdf

- Indien van toepassing: denk aan de afloop (minimaal 3 mm aan elke zijde)

- Elke pagina in een apart bestand

- Complete Macintosh fonts (geen PC fonts)

- illustraties en afbeeldingen insluiten of meesturen 

- tekstkaders 3 a 4 mm van de snijlijn plaatsen

 

Afloop

Om drukwerk goed af te kunnen werken, is er 3 mm afloop nodig aan alle zijden. Deze 3 mm moet worden toegevoegd aan het uiteindelijke formaat. Voorbeeld: bij A6 formaat (148 x 105 mm) moet er dus een illustratie worden geleverd van 154 x 111 mm. 

 

Stuur bij voorkeur ook een kleurgescheiden print  of kleurproef mee. De print en het document moeten hetzelfde zijn. Indien geen print bijgeleverd ontvangt u een digitale PDF proef van ons. Het versturen per post of koerier is geheel op eigen risico; schijven en cd's  kunnen in de post beschadigen. Indien bestanden niet drukklaar worden aangeleverd, zullen wij in overleg met u naar een oplossing zoeken. Indien wij correcties of aanpassingen moeten uitvoeren, kunnen  wij kosten in rekening brengen.Uiteraard brengen wij nooit meerkosten in rekening  zonder voorafgaand overleg.

 

U kunt uw bestanden- e-mailen naar info@drukkerijalmere.nl (maximaal 50 MB)

of neem contact op met onze ordermanagers: 

 

telefoon (036) 533 01 82

bottom of page